Kai And Minzy Fanfic

Kemarin waktu saya baca ulang kaget banget, baru sadar sama jalan ceritanya yang absurd, gak masuk akal dan cuma menekankan pada adegan NC. Tends to non au, but with a little more drama than real life. Minzy would be the kind of writer that loves showing their character’s inner dilemmas, but, as she’s a major softie, she wouldn’t ever let a story have a sad ending. taeminzy shippers can we revive this ship for TWO seconds, also kaiminzy because look what i found. I hate how now after kai announces that he is dating someone most of the exo-L are accused home of different things I don't care if people say it my personal preference but I think kai is handsome and talented I will always love and support him Find images and videos about kpop, exo and kai on We Heart It - the app to get lost in what you love. Have fun reading about your life in Ninjago with a very "special" ninja *wink wink*. O Daehyun EXO Fanfic Jiyeon Kai Kim. Baozi Family: known for eyes smiles chubby cheeks and aegyo Xiumin, Moonbyul{Byul Yi} Ahn Sohee, GD{Gwon Jiyong} Park Jimin Eyeliner Family: known for their fleeky liner Baekhyun, Sungoh, BamBam{Kunpimook Bhuwakul} Daehyun, V {Kim Taehyung} UnicornGalaxy Family: known for their horse like features Hyuna more like an adorable pony Lay, Hyuna, Hoseok{J-hope}, Wu Yi Fan (cus gummy smile) KkamSe. [You, somewhere in Seoul] "Ya!! What are you doing?! Stop daydreaming and do your job properly!!" shouted an ahjumma, the owner of the restaurant you're currently working at. (Jongin POV) Setelah beberapa hari Yoobin ngotot tidak mau ikut acara klub, aku cukup lega karena yeoja ini akhirnya datang. Dibuat dalam bentuk draft, dan jangan di posting! Post Your Fanfiction. Post Your Fanfiction. Kami melakukan banyak hal yang benar. Who's the most underrated member in your opinion? Minzy #6 Ineul_Ze, Jan 3, 2018. Hòa Minzy Fanclub - Ngôi nhà dành cho những người yêu thích giọng hát cũng như con người của Hòa. After logging in for the first time you'll be able to choose your display name. Berikut fakta menarik dan profil lengkap Minzy. Pos tentang byun baekhyun yang ditulis oleh PJA. Facebook gives people the power to share and makes the world. semoga reader tidak kecewa. When she danced that was where she felt she belonged. kalian tidak ikut melihat solo debut CL eonnie di SBS inkigayo hari. Fanfic jamuran yang lama banget gak dilanjut. Dari length dan juga genre serta author. Tin mới nhất về SAO, phân tích CHUYÊN SÂU, Tác phẩm mới, Hậu trường, Sự kiện, TVshow, QUIZ…. " ucap namja itu saat aku mulai berjalan menuju kelas, kuhentikan langkahku sejenak dan menatap namja itu kembali. Aku hanya perlu mengukur ulang ukurang pinggang minzy dan aku akan segera ke lobby. Taemin: Hyung, I thought Manager went home earlier than us because he had urgent matters?. Anyway why would they beat Kai for dating Jennie? That some fanfiction level of bullshit. Until she EXO's Oh Sehun her life becomes more difficult. Taemin memilih untuk mengundang teman sejak masa trainee-nya, Kai dan Suho EXO, serta seorang teman yang bukan dari kalangan selebriti. Pos tentang minzy yang ditulis oleh Myupang dan nine. Find and follow posts tagged 2nexo on Tumblr. " YG said as Minzy and Bom look at each otheri "Your punishment is, you will stay in a small house with 4 rooms and have sex with these guys. Com o sentimento de coração partido, ela viaja para Praga, o lugar onde sua avó passou anos de sua vida. An Archive of Our Own, a project of the Organization for Transformative Works. Tin mới nhất về SAO, phân tích CHUYÊN SÂU, Tác phẩm mới, Hậu trường, Sự kiện, TVshow, QUIZ…. A blog dedicated to sakura-sake's "Bad Education" fanfic, its fans but mostly to the ships and characters we fell in love with + the guide to the story. Ia seperti tidak mengacuhkan Minzy layaknya belum pernah berkenalan. Lay released his first mini album 'Lose Control' on October 28, 2016, and all the songs were written and composed by him. With handsome face-Kai Tall-Kris Long eared-Chanyeol Short guy-D. Although they were all older she still felt close. Tuğçe Kıran Facebook'ta. Selamat membaca. L_catzzz, I beat she dated just like CL and Minzy. Welcome to my first fanfic *streamers are blown around the room and balloons appear out of nowhere*. I will do my best to update as often as possible and I hope you all enjoy!. Hòa Minzy Fanclub - Ngôi nhà dành cho những người yêu thích giọng hát cũng như con người của Hòa. "Minzy's here!" "Hello, Minzy!" The others call out. AUTHOR Make Your Intro! Kata orang, tak kenal maka tak sayang. Jay Park x Minzy (Minjay/Jayzy) 2. " YG said as Minzy and Bom look at each otheri "Your punishment is, you will stay in a small house with 4 rooms and have sex with these guys. Tends to non au, but with a little more drama than real life. 2PM A-Pink Amber AOA Baekhyun Boa CNBlue Cross Gene EXO f(x) Go Ara Infinite Jaejoong JaeSica Jang Riin Jessica Jia Jiyeon Jonghyun Junsu Kai KaiStal Kang Jiyoung Kang Minhyuk Kangta KARA Key Kris Krystal Luna Minho MinStal MinZy Miss A Myungsoo Myungsoo / L Myungstal Naeun Nicole Onew Seolhyun Shin SHINee Siwon SNSD Sooyoung Sulli Super Junior. With her unnies in college and Minzy soon joining them she hoped she could find a place to belong to. Fandoms Each kpop artist has a fandom that has a unique name and story behind it. Kai menghampiri seorang Yeoja cantik nan tajir yang sudah menjadi inceranya. Her stories would also have a lot of action. A fandom is just group you enjoy, and you can refer to yourself as a fan (If I'm a fan of Super Junior, I would say I'm an ELF, etc). A Lovely Blog for Fanfic Readers :) Luhan (EXO) , Kai (EXO), DiO (EXO Lee Sungmin Lee Taemin Leeteuk MBLAQ Minzy Miss A OC Park Bom park jiyeon Park Jung Min. 3 Sep 2019- Amazing they used Pusheen and EXO together! I don't know who made this but I love you!. semoga suka para MinJi shipper, Please don't be silent reader and i hope your comment about my fanfiction, thanks ^^ = I'm Sorry for Your Love = "Bahkan hal yang manis pun akan terasa meyakitkan bila di ingat, seperti itu pula diriku, ketika mengingat hal manis tentangmu, itu sangat menyakitkan" - Choi Minho. guess who's back??? Get Ready!!! Menu Beranda; Kim Jong In aka Kai (EXO-K) Suho (EXO K) Minzy (2Ne1) Son Naeun (A-pink) Jung. Gong Minzy is a just another girl that is a worldwide famous with the group called 2NE1. Resep dengan petunjuk video: Ini dia Sate yang berbeda daripada sate lainnya, Sate Kerang. Kalo biasanya kamu makan kerang yang di rebus aja, coba bikin sate kerang ini deh, dijamin nagih!. ⇾ exo | jongin/sehun/luhan ⇾ ~1,300 words ⇾ NC-17 happy (belated) birthday joonhi ~ It started sometime during Sehuns freshman year in college. Lee Hyang Sook; Kim Hye Rim; Lee Da Som. allkpop works around the clock to be the first to deliver minute to minute breaking news, gossip, and the most exclusive coverage on the hottest K-pop stars. Welcome to my first fanfic *streamers are blown around the room and balloons appear out of nowhere*. [Contains: adult themes/ dark themes/ sexual content. Minzy is leaving 2ne1, GOT7 sweeped the music shows with "Fly," and Kai and Krystal are officially a couple. EXO Fanfiction World. Park Jiyeon Jay Park JB Jiyeon Jung Daehyun Jung Jinwoon Jung Soo Jung Kai Kang Jiyoung Kim Jong In Kim Ki Bum Kim Myungsoo Kim Sunggyu Krystal Jung L Lee Joon Lee Junho Lee kikwang Lee minyoung Lee Seungyeol Lee Taemin Meng Jia Minho Minzy Miss A Myungsoo Myungzy Nichkhun Horvejkul No Minwoo O. An Archive of Our Own, a project of the Organization for Transformative Works. Entertainment); AMRA, LatinAutor - UMPG. kemudian ia berdiri di belakang kai dan lay. Hai teman teman kembali dengan Two shoot Jie ah yang sangat aneh, *evek lama gk posting, gkgk maaf ya ada part yang menceritakan kehidupan yeong ji jackson, maklum lagi panas dan hangat membicarakan mereka saya karena kehebohanya di Roommate membuat aku gila dengan mereka dan setiap minggunya hanya menunggu aksi mereka dengan pertengkaran kecil. Genre : Fantasy, friendship , Action, little comedy. AUTHOR Make Your Intro! Kata orang, tak kenal maka tak sayang. Oh and btw Hyoyeon is the (almost always) blonde. Aku hanya perlu mengukur ulang ukurang pinggang minzy dan aku akan segera ke lobby. Until she EXO's Oh Sehun her life becomes more difficult. co/ZQh4qCgmut. Aron Baek Hyun BAP Chanyeol Chen Choi Minho Cho Kyuhyun CL D. Terimakasih. Anyeonghaseyo our lovely reader ^^ Selamat datang di blog ini, Selamat membaca =) Dan jangan lupa pula untuk meninggalkan jejak berupa komentar setelah membaca ^^. Kurasa pemeran cowoknya jg lbh cocok kai, dia kan kesannya. With handsome face-Kai Tall-Kris Long eared-Chanyeol Short guy-D. Maka dari itu, para author baru yang sudah di invite dan menerima invite-nya, WAJIB membuat perkenalan diri singkat author. Dan untuk "kategori", masukkan kategori yang sesuai dengan FF kamu. Kemarin waktu saya baca ulang kaget banget, baru sadar sama jalan ceritanya yang absurd, gak masuk akal dan cuma menekankan pada adegan NC. get there one day and this blog will become a place for all fandom to read their fave fanfiction. Kai meniggalkan 2 yeoja itu karena melihat seorang yeoja inceran Kai lewat. I may make other oneshots with many other different guys if this has good feedback :) I'll also try requests if I can :) 1. Diketahui sebagai salah satu sahabat dekat Taemin, Kai memberikan pidato berupa ucapan selamat untuk kedua pasangan ini. Selamat datang di blog kpopers family! Sebelum menjelajah dan membaca fanfiction-fanfiction yang disediakan di sini, ada baiknya kalau kalian memperhatikan beberapa hal berikut ^^ Dimohon dengan sangat untuk tidak menjadi silent reader. Aku senang melihatnya menunjukkan wajah imutnya itu hari ini. With her unnies in college and Minzy soon joining them she hoped she could find a place to belong to. O Park Bom Park Kyung Red Velvet Sehun SHINee SJ - KRY SJ - M SM Song Mino Super Junior Suran Taehyun. AngelsKiss2000 is an avid fanfiction reader and an active particpant in the world of fandom. Ak lbh ska kl suzy dpairingin am exo atau L. أتمنى تكون مضت هاي الأيام من رمضان طاعة و غفران فَكرتُ أن ما بين تنزيل البارتات و الروايات من كتابتي أني أعملكم جناح خاص فيكم. Anyeonghaseyo our lovely reader ^^ Selamat datang di blog ini, Selamat membaca =) Dan jangan lupa pula untuk meninggalkan jejak berupa komentar setelah membaca ^^. Matanya tak henti-hentinya menatap kai yang telah mengeluarkan banyak keringat. YG Stan at your service, baby. Candice is the daughter to single dad Malachai Parker. Minzy ingin pergi ke kantin bersama Tiffany, Sahabatnya. Com o sentimento de coração partido, ela viaja para Praga, o lugar onde sua avó passou anos de sua vida. With your support, we've raised US$247,098. Lay released his first mini album 'Lose Control' on October 28, 2016, and all the songs were written and composed by him. Alors ce sont presque les mêmes sauf que les membres ont des élements différents dans chaque clip ! Recapitulons : Du coté des Exo K : D. It's where your interests connect you with your people. Baechimi, click!. They had a son named Gyatso, to remember Avatar Aang’s mentor. Mereka dekat sejak mereka masih muda Akibatnya, kami bertiga alami menjadi dekat. I want to see Taemin, Minzy, and Kai on stage dacing together. sorry Exo-M members. hahaha *timpuk* makanya saya. Selamat datang di blog kpopers family! Sebelum menjelajah dan membaca fanfiction-fanfiction yang disediakan di sini, ada baiknya kalau kalian memperhatikan beberapa hal berikut ^^ Dimohon dengan sangat untuk tidak menjadi silent reader. Aku pikir dia hanya pura-pura mengumpulkan formulir dan tidak datang pada hari H. Disclaimer: Photos aren't mine unless otherwise stated. - When the new about Junsu and Hani came out, surprisingly not only Junsu got a lot of comments like that, but Hani even more. author cukup sedih dengan hal itu. taeminzy shippers can we revive this ship for TWO seconds, also kaiminzy because look what i found. Posisinya mungkin masih duduk di pinggiran beranda, tapi Minzy yakin anak-laki-laki itu tengah berencana untuk segera beranjak. Originally posted by seventeevee. This is my very first fanfic so please be kind of gentle. Please read this first. sorry Exo-M members. Her friends, Dara, Bom, CL and Minzy decided to perform a ritual that includes a charm to keep them friends forever, through life and death. Ji Eun, Krystal dan Minzy memutuskan untuk mengunjungi rumah Suzy tak lupa dia membawa Kai, karena Kai juga ikut penasaran akan kehilangan Suzy yang mendadak tidak biasanya dia seperti ini, walaupun dia adalah gadis yang malas tetapi untuk urusan membolos dia tidak pernah melakukannya. Kai meniggalkan 2 yeoja itu karena melihat seorang yeoja inceran Kai lewat. Taemin: Hyung, I thought Manager went home earlier than us because he had urgent matters?. author cukup sedih dengan hal itu. Facebook gives people the power to share and makes the world more. [You, somewhere in Seoul] "Ya!! What are you doing?! Stop daydreaming and do your job properly!!" shouted an ahjumma, the owner of the restaurant you're currently working at. Kai-It was already a year into your marriage and everything was going well so far. - When the new about Junsu and Hani came out, surprisingly not only Junsu got a lot of comments like that, but Hani even more. Su padre, Wang Ruiji, era miembro del equipo nacional de esgrima de China y medallista de oro de los Juegos Asiáticos. Gak tahu karena akhirnya saya mulai nulis ending buat Blazing Star yang notabene project fanfic 6 tahun yang gak selesai selesai atau karena saya keluar dari comfort zone. 2NE1 2NE1 2nd Album 'CRUSH' Ailee B-BOMB BIGBANG BLOCK B BLOOMING PERIOD BoA Changmin Chanyeol CL Dara Dean DO Donghae EunHae Eunhyuk EXO f(x) G-Dragon Kai Kim Woo Bin Kris Kyuhyun Lee Hi Lee Min Ho Luhan Luna MBLAQ Minho Mino Minzy Onew P. MyungZy (Myungsoo-Suzy) Ini OTP kesukaan saya :D 2. author tau banget kalau kalian mau cerita ini cepet lanjut. Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email. Bagaimana perasaan Minzy. Kemarin waktu saya baca ulang kaget banget, baru sadar sama jalan ceritanya yang absurd, gak masuk akal dan cuma menekankan pada adegan NC. semoga reader tidak kecewa. Taemin memilih untuk mengundang teman sejak masa trainee-nya, Kai dan Suho EXO, serta seorang teman yang bukan dari kalangan selebriti. Entertainment); AMRA, LatinAutor - UMPG. Com o sentimento de coração partido, ela viaja para Praga, o lugar onde sua avó passou anos de sua vida. A fandom is just group you enjoy, and you can refer to yourself as a fan (If I'm a fan of Super Junior, I would say I'm an ELF, etc). Disclaimer: Photos aren't mine unless otherwise stated. Facebook gives people the power to share and makes the world. Facebook gives people the power to share and makes the world more. Creía estar en mi límite, como si en cualquier momento fuera a colapsar, pero no sucedía. Giới thiệu Trailer phim, tiết lộ hình ảnh nóng nhất từ các phim sắp khởi chiếu. Learn about Jungkook: his birthday, what he did before fame, his family life, fun trivia facts, popularity rankings, and more. "minzy kurang kerjaan telpon-telpon" Navisa terdiam. Yana Ee is on Facebook. " YG said as Minzy and Bom look at each otheri "Your punishment is, you will stay in a small house with 4 rooms and have sex with these guys. O of EXO) has accepted his next acting role since his touching appearance as Kang Woo in It's Okay, That's Love. Fandoms Each kpop artist has a fandom that has a unique name and story behind it. Lee Hyang Sook; Kim Hye Rim; Lee Da Som. Author : KW. GD is my husband, Minzy is my wife. Facebook gives people the power to share and makes the. Category People & Blogs; Song Baby; Artist EXO; Album The 1st Album 'XOXO(Kiss&Hug)' Repackage; Licensed to YouTube by SM Entertainment (on behalf of S. Entertainment); AMRA, LatinAutor - UMPG. ju”r ak krg ska minzy couple, jd feel nya kurang. Nos hacemos dos, una mirando a la cámara y la otra nos la saca Baek de improviso cuando nos miramos sin querer. Facebook gives people the power to share and makes the world. "Namaku, Bae Suzy. Please no hate. semoga suka para MinJi shipper, Please don't be silent reader and i hope your comment about my fanfiction, thanks ^^ = I'm Sorry for Your Love = "Bahkan hal yang manis pun akan terasa meyakitkan bila di ingat, seperti itu pula diriku, ketika mengingat hal manis tentangmu, itu sangat menyakitkan" - Choi Minho. co/ZQh4qCgmut. Characters minzy dara bom cl 2ne1 exo kai sehun luhan suho xiumin tao d. , Mblaq "Mówiąc szczerze, kiedy mogę poczuć jak mnóstwo ludzi patrzy na mnie, czuję się lekko przestraszona, ale tym samym, to mnie inspiruje. AngelsKiss2000 is an avid fanfiction reader and an active particpant in the world of fandom. Kai-It was already a year into your marriage and everything was going well so far. Yes It's true they are both HOT I know. Kai dan Junhyung nyatanya memperebutkan seorang yeoja member girlband pendatang baru dari salah satu agency ternama di korea. Siapa lagi yeoja itu jika bukan Choi Yeori. " "Ah, begitu. Elle a une personnalité très calme et mystérieuse, avec un côté enfantin. Com o sentimento de coração partido, ela viaja para Praga, o lugar onde sua avó passou anos de sua vida. I'd love to see fashion in k-pop start to become gender neutral. Ji Eun, Krystal dan Minzy memutuskan untuk mengunjungi rumah Suzy tak lupa dia membawa Kai, karena Kai juga ikut penasaran akan kehilangan Suzy yang mendadak tidak biasanya dia seperti ini, walaupun dia adalah gadis yang malas tetapi untuk urusan membolos dia tidak pernah melakukannya. Browse minzy fanfics and stories. Nos hacemos dos, una mirando a la cámara y la otra nos la saca Baek de improviso cuando nos miramos sin querer. Kai duduk termangu menatap rumput-rumput panjang sebelum akhirnya menarik kedua kakinya turun ke tanah. Yana Ee is on Facebook. kedua, author mau curhat nih. Please no hate. Originally posted by seventeevee. Have fun reading about your life in Ninjago with a very "special" ninja *wink wink*. Setelah selesai membuat intro, tunggu dulu owner untuk mengepost intro kamu. It's about Taemin of SHINee and Minzy of 2NE1. Gong Minzy is a just another girl that is a worldwide famous with the group called 2NE1. Memberikan segala peralatan yang diminta oleh kai. Until she EXO's Oh Sehun her life becomes more difficult. It's where your interests connect you with your people. Yana Ee is on Facebook. “Hapus air matamu, orang akan mengira jika kau baru saja dicampakkan oleh seorang pria”kata Kai yang kini telah duduk disamping Soo Kyeon. ] The Air Nation settles into the Eastern Air Temple for an extended period, Tenzin's idea for restoration and reconnection a year after the attack on Republic City. This was how exo could be split into EXO chen looks so different here. Her stories would also have a lot of action. Kemudia Ravi mengatakan, “ Pada awalnya, aku dekat dengan Kai, Kai sudah mengenal Taemin untuk waktu yang lama,. #11 Suprshinexortion, Feb 13, 2019. You weren't involved in his business life and that was 1000% a good thing. ” sapa minzy pada dasom. Humaira is on Facebook. Criticism is welcome though. " Taemin juga berkata, " Ketika kami bertiga bertemu, kita hanya pergi ke kafe atau berbicara. [Minzy] They love me cuz im real [CL] They love me cuz i kill [Bom] They love me cuz im hot [Dara] They love me cuz im cold [Minzy] They love me cuz im real [CL] They love me cuz i kill [Bom] Nan duryeoul ge hana eobtji Nado nae jasini Museopge neukkyeojyeo Nan bappa Neon tv do an boni Jigeum naga Mal sikiji ma. Find and follow posts tagged kaizy on Tumblr. A group of renegade former kpop stars established a secret corporation called Chatterbox; meant to connect gay male celebrities in South Korea through the discrete founding of a Hotel and a mobile app. Oneshots that I've made because I needed a Minzy fix. 5m Followers, 7 Following, 1,313 Posts - See Instagram photos and videos from BTS JIMIN 지민 (@btsjimin). Minzy 2NE1 Diposkan pada Chapter, Fantasy Jessica Kai Kim Jong-in KIM JOON MYUN Kris Krystal Lay Lu Han Luhan OC OCs Oh Sehun Oneshot. Kai is my boyf and Taemin is my ex. "Dia sedang bersama dengan Minzy. This is the imagination of a delulu multi-shipper who loves any guy with the maknae Minzy. Memberikan segala peralatan yang diminta oleh kai. HyunZy (Kim Soohyun-Suzy) Nah, ini couple terakhir yang saya suka :D (Buat Suzy) Kalau yang lain : 1. chanyeol lay chen baekhyun kris. Thank you so much! (We accept donations year round, so if you haven't donated yet, there's still time to add your support!). Aron Baek Hyun BAP Chanyeol Chen Choi Minho Cho Kyuhyun CL D. Welcome to my first fanfic *streamers are blown around the room and balloons appear out of nowhere*. Kalo biasanya kamu makan kerang yang di rebus aja, coba bikin sate kerang ini deh, dijamin nagih!. sorry Exo-M members. AUTHOR Make Your Intro! Kata orang, tak kenal maka tak sayang. Hello, this is me stephcecil. L_catzzz, I beat she dated just like CL and Minzy. EXO Fanfiction World. nevertheless i've accepted my fate and decided to support him regardless of whomever she chooses to be with in the future. HyunZy (Kim Soohyun-Suzy) Nah, ini couple terakhir yang saya suka :D (Buat Suzy) Kalau yang lain : 1. Ji Eun, Krystal dan Minzy memutuskan untuk mengunjungi rumah Suzy tak lupa dia membawa Kai, karena Kai juga ikut penasaran akan kehilangan Suzy yang mendadak tidak biasanya dia seperti ini, walaupun dia adalah gadis yang malas tetapi untuk urusan membolos dia tidak pernah melakukannya. AsianPop Conectado. He has never loved anyone in his life and doesn't give two shit about anything. Games: Yo-Kai Watch fanfiction archive with over 261 stories. Join Facebook to connect with Sandra Debbi and others you may know. High School Love?! (EXO's Sehun and 2ne1's Minzy fanfic) Fanfiction. JYJ, who is currently on tour for their worldwide showcase, finished their Taiwan showcase in Taipei on October 30th. "Ini bulan keberapa, eonni?" Continue reading →. Mereka sedang ada di belakang rumah sekarang. Megjegyzés: Ha ki van húzva a műfaj, az azt jelenti, hogy a yaoi besorolás mellett nem tudjuk a pontos műfaját. Qing kan kan wo, bie duo kai aiqing~ [Lay] Oh wo yizhe jide ni di mei Ai qiaoqiao de lai dao, laibuji yugao [Tao] Ai zhangzai jinxing zheng zhunbei hao chufa [Chen] Ni de huiyi, lian yihou duhui chongman wo de zuji Cang zai naohai li gandao te bie kaixin, bian cheng ai de mima~ Whoa no~! [All] So baby don’t go~. Hello, this is me stephcecil. Kai dan Junhyung nyatanya memperebutkan seorang yeoja member girlband pendatang baru dari salah satu agency ternama di korea. Posts about exo-m written by kimchihee, smtownfanfiction, and yoonchaeun. Facebook gives people the power to share and makes the. Author : KW. Kai): Baby, I'm not some greenhouse plant that everyone easily talks about. A blog dedicated to sakura-sake's "Bad Education" fanfic, its fans but mostly to the ships and characters we fell in love with + the guide to the story. Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email. Pos tentang minzy yang ditulis oleh Myupang dan nine. O] Igeon bunmyeong wiheomhan jungdok So bad no one to stop her [Suho] Her love, her love Ojik geugeosoman bara, geunyeoi saranghana ppuningeol [Baekhyun] Chimnyeongjeongin in fantasy hwangbolhangeu ane chwihae [D. Baozi Family: known for eyes smiles chubby cheeks and aegyo Xiumin, Moonbyul{Byul Yi} Ahn Sohee, GD{Gwon Jiyong} Park Jimin Eyeliner Family: known for their fleeky liner Baekhyun, Sungoh, BamBam{Kunpimook Bhuwakul} Daehyun, V {Kim Taehyung} UnicornGalaxy Family: known for their horse like features Hyuna more like an adorable pony Lay, Hyuna, Hoseok{J-hope}, Wu Yi Fan (cus gummy smile) KkamSe. This first story is how I am guessing (hoping) the series will end, with Kai and Cinder together, uniting Luna and Earth and falling in love. Originally posted by seventeevee. he means the world to me and i don't know what i'd do without him. Kim Jong In aka Kai (EXO-K) Suho (EXO K) Minzy (2Ne1) Son Naeun (A-pink) Jung eun Ji (A-pink) Park Ji Ah Fans’Club FanFic. SM Entertainment confirms Kai and Krystal have broken up. AUTHOR Make Your Intro! Kata orang, tak kenal maka tak sayang. Kai is an airbending master and he teaches to the young benders. Ji Eun, Krystal dan Minzy memutuskan untuk mengunjungi rumah Suzy tak lupa dia membawa Kai, karena Kai juga ikut penasaran akan kehilangan Suzy yang mendadak tidak biasanya dia seperti ini, walaupun dia adalah gadis yang malas tetapi untuk urusan membolos dia tidak pernah melakukannya. Yes It's true they are both HOT I know. Please read this first. "Ini bulan keberapa, eonni?" Continue reading →. Entah kenapa dan apa, aku lagi mau banget buat FF dengan cast Kim Jongin a. Cập nhật tin tức âm nhạc Việt Nam, Châu Á và Âu Mỹ (US - UK). This is a message to the webmaster. 😀 Let’s start with Final Distance, a story written by XiaoRizz, the story revolves around two childhood friends (that being Dara and Jiyong) who got separated when they were still young because of a tragic incident that would cause the one of them to forget about the other. ] The Air Nation settles into the Eastern Air Temple for an extended period, Tenzin's idea for restoration and reconnection a year after the attack on Republic City. AngelsKiss2000 is an avid fanfiction reader and an active particpant in the world of fandom. A Lovely Blog for Fanfic Readers :) Luhan (EXO) , Kai (EXO), DiO (EXO Lee Sungmin Lee Taemin Leeteuk MBLAQ Minzy Miss A OC Park Bom park jiyeon Park Jung Min. After the showcase, JYJ had an interview with the Taiwan media, where they shared their ideal girl types. Pos tentang byun baekhyun yang ditulis oleh PJA. Title : Power Of Magic. Fanfic jamuran yang lama banget gak dilanjut. " "Ah, begitu. " Saranghanda,Gong Minzy. Loona é um grupo feminino sul-coreano formado pela Blockberry Creative, uma subsidiária da Polaris Entertainment. pertama, author mau minta maaf atas keterlambatan posting cerita ini. She had her unnies Chaerin, Dara and Bom who were basically her family. Mei Misaki est une élève de la classe 3-3 de l'école de Yomiyama. AngelsKiss2000 is an avid fanfiction reader and an active particpant in the world of fandom. "itu benar,tuan kai! kita ini memang bukan saudara…" ucap baekhyun seolah tau yang kai pikirkan. Siapa lagi yeoja itu jika bukan Choi Yeori. What will Minzy do? #2ne1 #exo #highschool #minzy. Title: Vibrator Pairing: Homin Rating: NC-17 Summary: Yunho walks in on Changmin playing with a vibrator Warnings: BoyxBoy Smut A/N: Dedicated to my lovely muse asiotus. Buat kalian yang pengen request FanFiction ke aku baca rulesnya dulu ya Tidak me-request FanFiction dengan rating NC. Ak lbh ska kl suzy dpairingin am exo atau L. #11 Suprshinexortion, Feb 13, 2019. Park Jiyeon Jay Park JB Jiyeon Jung Daehyun Jung Jinwoon Jung Soo Jung Kai Kang Jiyoung Kim Jong In Kim Ki Bum Kim Myungsoo Kim Sunggyu Krystal Jung L Lee Joon Lee Junho Lee kikwang Lee minyoung Lee Seungyeol Lee Taemin Meng Jia Minho Minzy Miss A Myungsoo Myungzy Nichkhun Horvejkul No Minwoo O. pertama, author mau minta maaf atas keterlambatan posting cerita ini. With handsome face-Kai Tall-Kris Long eared-Chanyeol Short guy-D. Anyway why would they beat Kai for dating Jennie? That some fanfiction level of bullshit. Setelah selesai membuat intro, tunggu dulu owner untuk mengepost intro kamu. 2,213 likes · 1 talking about this. Look out for the Korean two-block cut, it's going to be huge. Look out for the Korean two-block cut, it's going to be huge. He has never loved anyone in his life and doesn't give two shit about anything. All Minzy wants to do is to live a normal life without paparazzis and scandals. Ia seperti tidak mengacuhkan Minzy layaknya belum pernah berkenalan. [You, somewhere in Seoul] "Ya!! What are you doing?! Stop daydreaming and do your job properly!!" shouted an ahjumma, the owner of the restaurant you're currently working at. I will do my best to update as often as possible and I hope you all enjoy!. "Hey boys and girls!" Minzy smiles as she walks into the living room. KaiZy Story (Kai and Suzy) MinJi Story (Minho and Jiyeon) Cloud and Rain - MinZy St All About Asian Fanfiction Page. Elle a une personnalité très calme et mystérieuse, avec un côté enfantin. Originally posted by seventeevee. As she was chopping some vegetables Kai was putting the tomato sauce on what was supposed to become the pizza. YG Stan at your service, baby. Maka dari itu, para author baru yang sudah di invite dan menerima invite-nya, WAJIB membuat perkenalan diri singkat author. get there one day and this blog will become a place for all fandom to read their fave fanfiction. Entah dorongan dari mana! Suzy memberikan sapu tangan pada kai. (The final book in the Lunar Chronicles series by Marissa Meyer Kai rushed to the gardens at top speed and when. cumaaa author minta dengan sangat, jangan berkomentar dengan nama akun yang berbeda disaat bersamaan ya. Kami melakukan banyak hal yang benar. An Archive of Our Own, a project of the Organization for Transformative Works. Jadi, ceritanya saya lagi sedih pemirsa. kedua, author mau curhat nih. Post Your Fanfiction. Facebook gives people the power to share and makes the world more. With handsome face-Kai Tall-Kris Long eared-Chanyeol Short guy-D. Exo-K and Exo-M. Taemin: Hyung, I thought Manager went home earlier than us because he had urgent matters?. Title: Vibrator Pairing: Homin Rating: NC-17 Summary: Yunho walks in on Changmin playing with a vibrator Warnings: BoyxBoy Smut A/N: Dedicated to my lovely muse asiotus. Mei Misaki est une élève de la classe 3-3 de l'école de Yomiyama. ” sapa minzy pada dasom. Sandra Debbi is on Facebook. Loona é um grupo feminino sul-coreano formado pela Blockberry Creative, uma subsidiária da Polaris Entertainment. No other gang knew that you were married to Kai let alone they didn’t even know you existed! This is how Kai liked it though. co/ZQh4qCgmut. guess who's back??? Get Ready!!! Menu Beranda; Kim Jong In aka Kai (EXO-K) Suho (EXO K) Minzy (2Ne1) Son Naeun (A-pink) Jung. Join Facebook to connect with Sandra Debbi and others you may know. Park Jiyeon Jay Park JB Jiyeon Jung Daehyun Jung Jinwoon Jung Soo Jung Kai Kang Jiyoung Kim Jong In Kim Ki Bum Kim Myungsoo Kim Sunggyu Krystal Jung L Lee Joon Lee Junho Lee kikwang Lee minyoung Lee Seungyeol Lee Taemin Meng Jia Minho Minzy Miss A Myungsoo Myungzy Nichkhun Horvejkul No Minwoo O. Games: Yo-Kai Watch fanfiction archive with over 261 stories. " - Minzy, 2NE1 "Mam nadzieję, że jak pokażę szczerość w swojej muzyce to poruszę serca wszystkich. He was tall and cute but at first i thought he. I want to see Taemin, Minzy, and Kai on stage dacing together. SM Entertainment confirms Kai and Krystal have broken up. They are both 85 years old and they live at the Southern Air Temple. Twitter Blog A3F. Yang di incer hartanya sama Kai. Length : Chapter. Category People & Blogs; Song Baby; Artist EXO; Album The 1st Album 'XOXO(Kiss&Hug)' Repackage; Licensed to YouTube by SM Entertainment (on behalf of S. Bookmark the permalink. Terimakasih. Minzy 2NE1 Diposkan pada Chapter, Fantasy Jessica Kai Kim Jong-in KIM JOON MYUN Kris Krystal Lay Lu Han Luhan OC OCs Oh Sehun Oneshot. - When the new about Junsu and Hani came out, surprisingly not only Junsu got a lot of comments like that, but Hani even more. If there would be a fanmeeting, but you only can go to one part of Exo, I guess I definetely would go to Exo-K, I guess. Entertainment); AMRA, LatinAutor - UMPG. Yana Ee is on Facebook. chanyeol lay chen baekhyun kris.